Trainingen

Bent u docent in het MBO (of VO) onderwijs en heeft u ambitie om het vak rekenen te geven of geeft u het vak rekenen al maar wilt u meer handvatten en verdieping? Dan bent u hier op de juiste website!

Alle trainingen hebben als basis de 23 bouwstenen van een rekendocent Van Groenestijn, M. en Jonker, V. (red.) (2014) en bereiden u voor om het vak rekenen in de praktijk te doceren.

In de basistraining tot rekendocent gaan we in op de basis die iedere rekendocent nodig heeft! Rekendidactiek, rekenontwikkeling, rekenproblemen en nog vele aanverwante onderwerpen. Deze training bereidt u goed voor om het vak rekenen gedegen te kunnen geven.

De gevorderde training gaat dieper in op het aanleren van rekenvaardigheden, hoe studenten leren rekenen, en uw rol als rekendocent in het leerproces van de studenten. Daarnaast gaan we aan de hand van door u ingebrachte casuïstiek dieper in op uw praktijksituatie.

Alle trainingen zijn gericht op uw praktijk, aangepast op uw situatie en kunnen zowel incompany, online als extern gegeven worden.
Elke training is maatwerk, ik pas mijn trainingen aan aan uw wensen en situatie!

Heeft u interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle trainingen worden afgerond met een certificaat, uiteraard is het om les te mogen geven in het MBO of VO onderwijs nodig dat u beschikt over minimaal een tweedegraads bevoegdheid of pedagogisch didactisch getuigschrift.